Jste zde

Euroclamp vás chytne

Potřebujete přichytit desku nebo krabičku? Použijte klip na DIN lištu Euroclamp!
Společnost Euroclamp pravděpodobně není třeba představovat - výrobou (nejen) svorek, konektorů a krabiček na DIN lištu se zabývá již téměř 30 let. Stále však dokáže překvapit dalšími užitečnými výrobky, které lze nalézt v jejím portfoliu.

Snad každý chce mít své zařízení v „pořádku,“ bezpečí a současně snadno přístupné. To vše nabízí montáž na DIN lištu. Pokud nepotřebujete umístit desku do krabičky ale naopak, chcete aby byla přístupná, vyřeší to jednoduchý, ale užitečný klip na DIN lištu.

Při použití těchto klipů stačí mít nachystané otvory na desce na správných místech. Následně stačí šrouby spojit klip s DPS a nacvaknout na DIN lištu. Je zřejmé, že v zásadě je takový klip možné použít i na upevnění menší krabičky, panelu nebo jiných zařízení na DIN lištu.
 
Na skladě má distributor, společnost SOS electronic, montážní příchytky SDP a SDA. V případě požadavku pro nejvyšší pevnost a stabilitu můžete použít některý z typů v robustní hliníkové konstrukci. Další informace o výrobcích Euroclamp pak najdete na těchto mikrostránkách.
 
 

Základní přednosti a výhody:

 
  • Jednoduchá montáž i demontáž
  • Příznivá cena v porovnání s kovovými typy
  • Barva černá, na objednávku i další barvy
  • Teplotní rozsah -40 °C až +70 °C
  • Materiál PA – UL 94 V0
 
 

Download a odkazy:

 
 
Hodnocení článku: 

Kontaktujte svého distributora

* Hvězdičkou (*) označené údaje jsou povinné.

CAPTCHA
Toto je ochrana před spamem.