Jste zde

Lokalizovat chybu za pár sekund? S novými termokamerami i se slevou

Špičkové termokamery Flir E6 a E60 s vysokým rozlišením, duálním zobrazením a WiFi připojením jsou pro školy nyní dostupné se slevou 50 %!
Termokamery nacházejí uplatnění v mnoha průmyslových segmentech i proto, že jsou stále více cenově dostupnější. Současně jsou ve střední cenové hladině k dispozici kamery se špičkovými parametry. To je i případ modelů E6 a E60.
 


Flir E6


Pokročilá kamera s velkým 3" displejem, 160x120 px (IR) + 640x480 px (kamera pro viditelné spektrum). Možnost kombinování obrazu v infra a viditelném spektru, („MSX“), široké možnosti nastavení, citlivost min. 0,06 °C. Bodové měření a měření pouze v určité oblasti usnadňují nalezení možné poruchy.
 
 

Flir E60


Špičková kamera s WiFi a Bluetooth přenosem videa a snímků. Vysoké rozlišení v IR spektru (320x240 px = 76 000 bodů) společně se zabudovanou 3,1 Mpx kamerou pro viditelné spektrum umožňují velmi přesně detekovat zdroje poruch. Bodové měření, digitální zoom, obraz v obraze a další funkce činí tuto kameru nebývale univerzální. Skutečnou lahůdkou jsou (volitelné) výměnné objektivy (široký, 2x tele). K snadnému a přehlednému ovládání přispívá i 3,5" LCD s dotykovým panelem. Maximální měřitelná teplota až 650 °C znamená nasazení v celé řadě náročných průmyslových podmínek. Možnost ovládání zaostření pak umožňuje ostré snímky i z malých vzdáleností.
 
Společnost Flir, lídr v segmentu termokamer, nyní navíc přichází s výjimečnou akcí na podporu výuky. Akční nabídka se vztahuje na termokamery Flir E6 a E60. Za výjimečnou cenu se slevou 50 % získáte nejen samotnou kameru, ale též kompletní, tzv. „Educational kit“ obsahující:
 
  • kameru FLIR,
  • výukové DVD,
  • příručku pro měření bodů,
  • příručku pro měření v průmyslu a také
  • příručku pro R&D.
 
Kit Flir E6 je dostupný za 1247,50 Eur a kit Flir E60 pak za 3747,50 Eur. A jak termokameru získat? Stačí se jen ozvat distributorovi, společnosti SOS electronic, na adresu info@soselectronic.cz. Detailní informace Vám dále poskytnou katalogové listy Flir E6 a Flir E60. Balíčky jsou dostupné v těchto jazycích: EN, DE, IT, FR a ES.
 


Základní přednosti nabídky:

 
  • jedinečná akce pro školy se slevou 50 %
  • špičkové přístroje pro vyučování, ale i seriózní průmyslová měření
  • WiFi a Bluetooth konektivita (E60) umožňuje zobrazit měření (video) pro celou skupinu studentů současně
 

 

Download a odkazy:

 
 
Hodnocení článku: 

Kontaktujte svého distributora

* Hvězdičkou (*) označené údaje jsou povinné.

CAPTCHA
Toto je ochrana před spamem.