Jste zde

Otestujte si švýcarskou přesnost. Zn. zdarma

Se senzory vlhkosti a teploty Sensirion si můžete být jisti tím, co naměříte. Kromě toho bude nyní váš vývoj podpořen vzorky zdarma.

Vzorky? Nyní ještě dostupnější

 

Tentokrát pro vás distributor připravil akci tak, aby dokázal vyhovět většině z vás.

  • Stačí, pokud napíšete, jaký typ senzoru vlhkosti a teploty Sensirion byste rádi vyzkoušeli a v SOS electronic se vynasnaží vyhovět vám. Slibují totiž, že vzorky zašlou minimálně 100 zájemcům!
  • Vybrat si můžete hlavně z typů SHT21, SHT25, STS21, SHTC1, SHT15, SHT11 a dalších.
Špičkové kalibrované senzory vlhkosti a teploty Sensirion si již získaly mnoho příznivců. Zejména díky faktu, že to nejsou pouze „senzory“, ale hotová řešení s předzesilovačem, A/D převodníkem a dalšími obvody, které přímo poskytují finální údaj v digitální podobě. Není proto nutné řešit citlivou vstupní část (šum, stínění, napájení, délka přívodních vodičů, ...). Navíc je jejich dlouhodobá stabilita ověřena praxí.
 
S vlastnostmi a použitím senzorů Sensirion jste se již mohli setkat v mnoha článcích. V portfoliu výrobce najdete snadno pájitelné typy na malé DPS jako například SHT11 (15) nebo SHT71 (75), jakož i miniaturní typy v SMD pouzdrech DFN jako například SHT21 (25) a rovněž nový typ SHTC1. Malé pouzdro DFN je již prakticky nemožné zapájet ručně, je to ovšem poměrně snadno zvládnutelné pomocí pájecí pasty a horkovzdušné páječky, nebo ideálně přetavením v horkovzdušné peci.
 
Možná jste si již všimli, že v řadě svých článků přináší distributor, společnost SOS electronic, i soutěž s možností vyhrát zdarma vzorky dané součástky. Obyčejně tak losují 1-10 výherců, kterým pak přímo posílají bezplatné vzorky.
 

Vždy však platí, že pokud máte „eminentní“ zájem o vyzkoušení daného vzorku při vývoji vaší (průmyslové) aplikace, kontaktujete firmu e-mailem. V mnoha případech vám daný vzorek dodají, i když jste nebyli vylosováni jako výherci.
 

 

Základní přednosti a výhody:

 
  • miniaturní kalibrované senzory vlhkosti a teploty
  • vynikající poměr cena / vlastnosti
  • vysoká přesnost
  • vynikající spolehlivost a dlouhodobá stabilita
  • technologie ověřená 10letým používáním v průmyslových podmínkách
  • mimořádně nízká spotřeba
  • vysoká odolnost vůči externímu rušení (EMI/EMC)
 
 

Download a odkazy:

 
 
Hodnocení článku: 

Kontaktujte svého distributora

* Hvězdičkou (*) označené údaje jsou povinné.

CAPTCHA
Toto je ochrana před spamem.