Jste zde

Jeden „palec“ vám poskytne tři watty

AC/DC moduly Traco TMPS 03 s rozměry 1“x1“x0,6“ představují špičkové řešení napájení s minimálními rozměry.

Modul TMPS03 zdarma!

Zdroje s vysokou výkonovou hustotou (W/cm3) dnes nabízí řada výrobců. Snad největší výzvu však představují miniaturní provedení o výkonu řekněme jen několik wattů. Jde o to, že i u těchto nejmenších prvků bude nutné použít prakticky tytéž součástky, jako u jejich výkonnějších variant (jen pochopitelně méně výkonné), ovšem i rozměry těchto „slabších“ součástek zpravidla bývají jen o něco málo menší než u výkonnějších verzí.

V tomto směru přináší nová série TracoPower TMPS 03 doslova nový rozměr. Rozměry 1x1 palec (25,4 mm) a výška pouhých 15,3 mm umožňují použití zdrojů TMPS i do zařízení, kde je každý cm3 vzácný.
 
Velkou výhodou je, že z modulu TMPS můžete krátkodobě (do 30 s) odebírat až o 30 % větší výkon (při zachování max. průměrného výkonu 3 W). To může být cenné například při napájení zařízení, která potřebují větší rozběhový proud, případně při napájení malých motorů a pod.
 
 
Série TMPS s rezervou splňuje též požadavky na spotřebu v klidovém stavu, neboť bez zátěže má spotřebu pouze 0,15 W. Její zdroje přitom můžete napájet z „jakékoliv“ AC sítě (85-264 VAC), dokonce i stejnosměrným napětím (120-370 VDC).
 
Další technické detaily naleznete v katalogovém listu Traco TMPS 03. Distributor, společnost SOS electronic, již má na skladu verzi TMPS03-105 (5 V/0,6 A) a brzy přibudou další. V případě zájmu o jakýkoli produkt TracoPower pište na info@soselectronic.cz.
 
 

Základní vlastnosti a výhody:

 
  • špičkové 3 W AC/DC moduly
  • rozměry pouze 25,4x25,4x15,3 mm (1“x1“x0,6“)
  • spotřeba v klidovém stavu jen 0,15 W
  • ochrana proti trvalému zkratu a přetížení
  • možnost odebírat až o 30 % vyšší proud (do 30 s)
  • 6 verzí (výstup 3, 5, 9, 12, 15, 24 VDC)
 

 

Download a odkazy:

 
 
Hodnocení článku: 

Kontaktujte svého distributora

* Hvězdičkou (*) označené údaje jsou povinné.

CAPTCHA
Toto je ochrana před spamem.