Jste zde

Nasměrujte 10 000 V tam, kam potřebujete

Pokud máte aplikaci, kde pracujete s kilovolty a potřebujete vhodnou diodu, máme pro Vás řešení.
Není zcela běžné, že ve svých „šuplíkových zásobách“ naleznete usměrňovací diodu se závěrným napětím vyšším než 1 000 V. Vy však vyvíjíte zařízení, kde potřebujete diodu s podstatně vyšším napětím a nemáte po ruce nic vhodného...
 
Pomoc je přitom jednoduchá - použijte diodu DD1000, nebo si, v případě vyšších proudů, vyberte vhodný typ z portfolia vysokonapěťových typů Diotec a pošlete poptávku.
 
DD1000 má VRRM až 10 000 V, ovšem vzhledem k rozměrům a konstrukci je vhodná pouze pro proudy do 20 mA. Takový proud pro konstrukci různých testerů, VN násobičů apod. většinou postačuje. V případě požadavků na vyšší proudy jsou pak (při stálém zachování kompaktních rozměrů) dostupné další vhodné typy. Pro výkonnější aplikace můžete použít např. i válcové provedení SI-A („hokejový puk") se šroubovým připojením, umožňujícím i jednoduché sériové řazení (případně také s použitím RC členů).
 
V případě zájmu o jakoukoli diodu Diotec kontaktujte distributora, společnost SOS electronic, na adrese info@soselectronic.cz.
 
 

Základní přednosti a výhody:

 
  • dostupné různé verze, včetně SMD
  • malé rozměry
  • vysoká bezpečnost a spolehlivost
 
 

Download a odkazy:

 
 
 
Hodnocení článku: 

Kontaktujte svého distributora

* Hvězdičkou (*) označené údaje jsou povinné.

CAPTCHA
Toto je ochrana před spamem.