Jste zde

TE Connectivity může být i ve Vašem zařízení

Oficiální distributor Vám může z portfolia světového výrobce konektorů, TE Connectivity, zajistit prakticky jakýkoli výrobek.
Pokud vzpomínáme „výrobce konektorů“, musíme dodat, že společnost TE Connectivity se zabývá vývojem a výrobou konektorů, ale i mnoha jiných součástí pro přenos energie, dat a signálů. Pokud jsou Vám známa jména jako AMP, Tyco, Schrack, Axicom, Raychem a mnohá další, pak asi víte, že to jsou všechno značky společnosti TE Connectivity. 90 000 zaměstnanců v 50 zemích budou rovněž úctyhodná čísla.
 

 
Výrobky TE Connectivity se uplatňují zejména všude tam, kde chceme mít jistotu dlouhodobé dostupnosti a vynikající kvality za přijatelnou cenu. Není proto divu, že z těchto i dalších důvodů najdeme díly TE Connectivity u většiny světových výrobců ve všech oblastech průmyslu. Doslova obrovské portfolio TE Connectivity zaručuje, že v něm téměř jistě najdete součástku, vhodnou pro Vaši aplikaci.
 
Snad jedinou „nevýhodou“ skutečně širokého výrobního programu TE Connectivity je, že přímo ve skladu distributora, společnosti SOS electronic, najdete jen velmi malou část dostupných dílů. To však není překážkou v úspěšném dodání, jediné, co potřebuje, totiž je, abyste o svém požadavku dali vědět. Obyčejně Vám pak bude schopný daný díl v krátkém termínu dodat, a navíc, takovou součástku mnohdy zařadí mezi standardní skladový sortiment, čímž získáte záruku prakticky okamžité dostupnosti z jejich skladu.
 
 
V případě zájmu o jakékoliv produkty z portfolia TE Connectivity pište na info@soselectronic.cz.
 
 

Základní vlastnosti a výhody:

 
  • špičkový výrobce s obrovským portfoliem
  • konektory, kabelové svazky a jiné součásti pro přenos energie, dat a signálů
  • jistota dlouhodobé dostupnosti
  • vysoká kvalita za přijatelnou cenu
 
 

Download a odkazy:

 
 
Hodnocení článku: 

Kontaktujte svého distributora

* Hvězdičkou (*) označené údaje jsou povinné.

CAPTCHA
Toto je ochrana před spamem.